reede, 3. september 2010

Suvelõpu pidu

26.augustil pidasime suvelõpu pidu. Kohale ei saanud tulla neli tulevast koolilast. Mängisime teretamise mängu, võistlesime, kuulasime politseid, kordasime "Tähestiku rocki" ja sõime kooki.
Võistluste tulemused on suures saginas kaduma läinud ja ka kohapeal ununes kokkuvõte tegemine. Kui kogemata paberid üles leian, panen siia üles. Parem hilja, kui üldse mitte! :)
Politseist oli meile külla tulnud noorsoopolitseinik Malle Hermanson, kes rääkis meile, kuidas ohutult liigelda. Püüame siis järgida liikluseeskirja ja olla oma lastele ka liikluses eeskujuks! Tuletati meelde, et jalgrattaga võib esimese klassi laps liigelda vaid õuealal, metsas, põllul, aga mitte liikluses! Autoga sõites peame meeles, et ka lühikesel sõidul on vajalik kasutada turvavarustust (turvapatja, turvarihma). Ärgem unustagem kontrollida, et lapsel oleks kindlasti ka helkur riiete küljes - paremal pool, auto tulede kõrgusel!
Peale politsei juttu kordasid lapsed esimesel koolipäeval esinemiseks lasteaias õpitud "Tähestiku rocki" ja vanemad olid samal ajal õppeala juhataja tarka juttu kuulamas.
Lõpetuseks maitsesime huvijuht Heli küpsetatud kooki ja vestlesime koolituleku teemadel.
Lastega vesteldes tuli välja, et ainult üks neist ei taha kooli tulla (vanem õde käib koolis), aga teised kõik juba ootavad kooliaega. See on küll tore, sest tegelikult on koolis väga tore! Mina ise olen ka energiat ja tegutsemisindu täis ja loodan, et eelnev töö lastega tasus vaeva!
Kena suve lõppu!
P.s. Kui kellelgi on pilte suvelõpu peost, siis oleks tore, kui saaks neid ka siia üles panna. Ega ma veel ei oska, aga olen valmis õppima. :D

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar