esmaspäev, 28. veebruar 2011

Väike võlg - Eesti sünnipäev!

Pean jällegi vabandama, et ei olnud võimalik õigeks ajaks sissekannet teha. Meie mõtlesime kodumaa sünnipäevale niimoodi:
Eesti keeles püüdsime kirjutada ise jutukesi. Tähelepanu pöörasime rohkem täishääliku pikkusele. Vestlesime palju oma kodumaast. Tuletasime meelde, mis on Eesti sümbolid. Lugesime luuletust Talvine kodumaa.
Matemaatikas peaksime nüüdseks oskama nii liita kui kahutada teise kümne piires. Nii mõnelgi vajaks arvutamine rohkem harjutamist! ;)
Kunstiõpetuses meisterdasime rebimistehnikas WC-paberi rullidest Pika Hermani torne, mille ilu ja võlu näete ka piltidelt.

Teade: kehalise kasvatuse õpetajat asendab õp Marge Terras. Tunnid toimuvad õues ja suuskadel (kui ilm võimaldab).

Lisateade: 1.-3.klass läheb 26.aprillil kevadisele ühisekskursioonile Viljandi Ugala teatrisse. Vaatame etendust Karlsson katuselt ning peale seda on meil erakordne võimalus kohtuda näitlejatega. Kuna päev läheb üsna pikaks, tellime teatri kohvikust ka väikese eine.
Sooduspiletite saamiseks on need vaja välja osta kuu aega enne etendust. Seega palume tuua esialgu 10 eurot hiljemalt 18.märtsiks, millele lisandub hiljem bussisõidu raha. Kogu ürituse maksumuseks (teatri külastus, transport ning väike eine) tuleb orienteeruvalt 15 eurot.

Päikest! :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar