teisipäev, 28. detsember 2010

Meie jõulunädal


Nonii... Jõulude rutt on möödas ja alles nüüd õnnestus saada arvuti ligi. Loodan, et teil kõigil olid ilusad jõulupühad ja lahke Jõuluvana.


Väike tagasivaade meie klassi jõulunädalale:

Esmaspäeval toimus advendihommik 1.-3.klassile. Samal päeval sai nii osta kui müüa jõululaadal. Kahjuks oli osalejaid üsna vähe. Siiski oli meie klassist koguni neli müüjat! Tore oli see, et vaid kaks neist jõudis ka müügiletini, kuna teistelt osteti kogu kraam vahetunni alguses juba klassis ära. :) Panin tähele ka seda, et ei müüjad ega ostjad (1.klassist) osanud veel rahaga ümber käia. Eks me alles hakkame seda õppima ka.

Päeva lõpus vaatasime 2. ja 3. klassiga ühiselt "Lepatriinude jõulusid".


Teisipäeval pidasime kultuurimajas jõulupidu. Iga klass esines oma näidendiga, üles astusid ka kooli töötajad "Tsirkuse" kavaga, laulsime, mängisime ja külas käis Jõuluvana.


Kolmapäeval külastasime Rakvere teatrit, kus vaatasime toredat lugu "Väikesest Mukist". Etenduse lõpus tulid lavale kolm tarka, kes olid Jõuluvana eelkäijad. Nad jagasid igale lapsele kingituse ja kaardikese, millele oli vaja leida jõulumaa nurgakestest kingituste kleepsud. Lisaks oli igaühel oma soovi järgi võimalus meisterdada kaarti või jõuluehet, otsida aaret, mängida võlumängu, lasta näomaalingut teha jpm. Usun, et lastel oli tore ja meeldejääv päev. :)


Neljapäeval toimus koolis jõulujumalateenistus, pidulik veerandilõpu aktus, kus tehti kokkuvõtteid teisest veerandist. Viielised ja nelja-viielised said tunnistused direktorilt ning päris paljud lapsed said Terve lapse šokolaadi. Meie klassis olid selle välja teeninud Kaur, Kati, Heneriin, Eleonora ja Kermo. Aktusele järgnes klassijuhataja tund. Lõbusama meeleolu loomiseks ootasid laudadel lõbusad näokesed. :)



Igaüks sai jõulutunnistuse, kus seekord hindasin mina laste oskusi nägudega (seletused tunnistusel) ja lisasin omapoolse sõbraliku soovituse, millele laps võiks rohkem tähelepanu pöörata. Selleks, et vaheajal arvutamine ja lugemine meelest ära ei läheks, jagasin lastele ka arvutamise-värvimise töölehed ning lugemisvara nimekirja. Lugemisvaras on raamatud, mille kohta saab täita ka Jõuluvana poolt toodud lugemispäevikut. Teisel poolaastal peaks esimese klassi laps lugema sellest nimekirjast vähemalt viis raamatut. Selleks, et nimekiri ära ei kaoks, soovitan selle kleepida päevikusse. Kui raamat on loetud ja lugemispäevik selle kohta täidetud, siis peaks ta selle tooma hindamiseks õpetajale. Kui laps on nimekirjas toodud raamatu juba varem läbi lugenud, täidab ta selle kohta lugemispäeviku ja saab selle eest hinde. Kui laps loeb läbi raamatu, mida selles nimekirjas pole, siis saab ta täita lugemispäeviku lõpus lisalugemise lehed. Igaks juhuks pööran tähelepanu sellele, et see lugemispäevik on mõeldud 1.-4.klassile, (mitte ainult 1.klassile).

Veel jagasin lipikutel III veerandi kahe esimese päeva tunniplaani, mille lisan igaks juhuks ka siia. Kuna see võib veel muutuda, siis palun päevikut seekord mitte ette täita.


Esmaspäeval, 10.01.2011: 1. muusika 2. matemaatika 3. eesti keel 4. kunstiõpetus 5. kunstiõpetus 6. koor


Teisipäeval, 11.01.2011: 1. matemaatika 2. eesti keel 3. eesti keel 4. kehaline kasvatus 5. õpiabi


Kehalises kasvatuses on kolmandal veerandil vajalikud suusad!








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar