neljapäev, 5. aprill 2012

Häid pühi!



Kevadpühad on käes! Õhus on tõesti tunda kevadet, kuigi ilmad võiksid ju tsipa soojemad olla. Aga küll jõuab!
Eelmisel nädalal õnnitlesime Martinit sünnipäeva puhul. Palju elevust tekitas Martini sünnipäeva kommiraha või rahakomm - paberrahad (eurod), aga söödavad! Igal rahal oma maitse. Esmaspäeval tähistasime Merilin S-i sünnipäeva. Palju õnne veel kord märtsi sünnipäevalastele!
2.aprillil käisime Paides "Väikest nõida" vaatamas. Etendus oli tore, rõõmsatujuline, -värviline ja huvitavate lahendustega. Usun, et lastele ka meeldis. Peale etendust vaatasime samas Järvamaa õpilastööde näitust "Mets", kus nii mõnigi laps oma pikapäevarühmas või kunstiringis tehtud töö leidis. Kahjuks juhtus meie klassitöödega nii, et need saadeti tagasi, kuna juhend oli ebatäpne ja sellest ei selgunud, et näitusele võib esitada vaid joonistusi. :( Meie tööd olid ruumilised. Tore on aga see, et need siiski näitusele pääsevad, nimelt on terve järgmise nädala võimalik külastada meie oma kooli õpilastööde näitust.
Peale etendust ja näitust lubasime lastel kohvikut külastada. Loomulikult kasutasid nad seda võimalust rõõmsalt ära, kuid väike segadus tekkis sellest, et buss pidi minema järgmisele väljasõidule ja meie kohvikumõnud said kiire lõpu.
Kolmapäeval andis tunde Melani ema, kuna õpetaja ise oli nelja sõpruskooli kohtumisel. Meil oli võimalus külastada kahte algklassi tundi ja seejärel tutvustati meile arvuti kasutamise võimalusi tunnis (kui klassis on statsionaarne projektor). Päev oli sisukas ja asjalik. Üheks külastustunniks oli mul 2.klassi eesti keele tund. Sain kinnitust, et meie lapsed on tublid küll! :)

Järgmisest nädalast on planeeritud alustada koolimaja fassaadi renoveerimistöid. Seega muutub koolimaja ümbrus ehitusplatsiks. Samas peab siseruumides jätkuma õppetöö. Siinkohal on palve ka lastevanematele, et te selgitaksite lastele, et peale tunde ei tohi jääda koolimaja ümbrusse uudistama. Koolipäeva jooksul hoiavad õpetajad õpilastel hoolsalt silma peal. Kui kõik läheb plaanipäraselt, alustame uut õppeaastat juba väga ilusas koolimajas! :)

Teisipäeva õhtul kell 18.oo on lastevanemate koosolek, kus lektor Ruta Püvi räägib kuidas paremini lähedastega suhelda ehk kuidas mõtlemist muutes õnnelikuks saada. Teemakohane infoleht sai igale ühele koju saadetud. Orienteeruvalt kell 19 jätkub klassi koosolek, kuhu olete loomulikult väga oodatud. P.s. Kui teil on pilte meie klassi tegemistest, siis oleksin väga tänulik kui te neid ka mulle jagaksite. Ehk saate näiteks mälupulgal kaasa võtta?

Teisipäeval, 10.aprillil toimub koolipildistamine. Seekord on võimalik valida kahe erineva variandi vahel (11€/ 14.60€), lisanduvad sõbrapildi hinnad ja soovi korral on võimalik teha dokumendi fotosid. Täpsemalt saate infot kodudesse saadetud lehtedelt, mis tuleb lapsevanema allkirjaga teisipäevaks tagastada (klassijuhataja kogub enda kätte).

Reedel, 13.aprillil külastame peale ujumist Paide päästekomandot projekti "Tean tulest" raames.


PALJU VÄRVILISI MUNE!!!

1 kommentaar:

  1. Hea võimalus õppida kella tundma:

    http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:4_keHXh2JkQJ:vabakool.wordpress.com/2010/03/03/ii-klass-harjuta-korrutamist-ja-kella-tundmist/+&cd=1&hl=et&ct=clnk&gl=ee

    VastaKustuta