esmaspäev, 26. märts 2012

Tere, kevad!

Ja käes ongi kauaoodatud kevad! Nädalavahetusel keerati kõik pea peale (loe: kella). Täna algas selle õppeaasta viimane veerand! Õues on ilmad juba nii väljakutsuvad! Linnukesed laulavad juba rõõmsal ja hõiskaval häälel! Tore on!!!
Kolm veerandit on läbi saanud. Meie klassis oli 10 viielist: Melani, Ines, Kaur, Kennet, Kati, Eeva, Liisa, Anett, Merilin S ja Merilin V. Nelja-viielisi oli kaheksa. Neist kahel oli vaid üks neli. Nelja-viieliste hulgas oli üks õpilane rahuldava hoolsusega ja üks õpilane rahuldava käitumisega. Seega nemad autahvlile ei saa. Oleme üsna tublid, kuid saaksime veel paremini.
Veerandi viimase nädala alguseks valmisid taas väga asjalikud, korralikud ja ilusad õpimapid. millele saate ise ka pilgu peale heita kevadisel lastevanemate koosolekul. Vaeva oli hoolega nähtud ja 5+ teenis välja koguni kuus õpilast! Aitäh ka abivalmitele vanematele!
Emakeelepäeval tegime ärakirja ja ilusama käekirjaga ja suuremate vigadeta tööd pandi kogu koolirahvale vaatamiseks välja. Kuna meil peaks nüüdseks käekiri välja kujunenud olema, siis uuest veerandist on lubatud vihikus ja töölehtede täitmisel kasutada tintenpeni.

2.aprillil läheme Paidesse teatrisse, vaatama etendust "Väike nõid". Veel ootab meid ees Paide muuseumikülastus (ühitame ujumise päeva sõiduga) ja külastus päästeameti komandosse.
11.aprillil kell 18.00 toimub koolis lastevanemate koosolek. Sel korral otsustati, et üldkoosolek on sissejuhatav (ei kesta pikalt) klassi koosolekule ja külalisesinejat ei kutsuta.

Jõudu ja jaksu lastele (ja vanematele) viimasel veerandil. Loodame, et aasta lõpu tulemused on veel paremad!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar