pühapäev, 15. jaanuar 2012

Lõppes kooli talveuni...

ja algas koolilaste töö! Toredat eesootavat aastat veelkord kõigile! Püüan oma lubadust täita... . Sel nädalal oli meil tundides nii mõnusalt rahulik - kas olid lapsed alles vaheajast väsinud või on talveuni peale tulnud, ei tea. Aga tõsiselt mõnus oli! (Ei taha ära sõnada.)

Nädal algas vaheaja sünnipäevalaste - Eeva, Liisa ja Kermo õnnitlemisega. Kolmapäeval oli kõigil võimalus oma koolis külastada 3D Planetaariumi sfäärilist kino. Vaatasime kahte filmi: "Päikesesüsteemi äärt otsides" ja "Teleskoobi ajalugu". Mõlemad filmid olid väga huvitavad. Kindlasti oli tavapäratu ja põnev vaadata kino kupli laest, ise pikali olles. Kuna see pakkumine tuli väga äkki, siis kaasnes sellega üsna palju segadust, aga lõppkokkuvõttes lahenes kõik hästi.

Reedel käisime esimest korda ujumise tunnis... . Asi oli uus ja võõras, samas põnev ja elevust tekitav. Lapsed olid üsna lärmakad (õpetaja ei jätnud mainimata) ja kuna asi oli võõras, siis ei osanud nad veel ka õpetajale ootuspäraselt käituda. Olin seekord kõrvaltvaataja, et teaks lastele sõnad peale lugeda ja reeglid selgeks teha. Pole see ju päris tavaline tund. Loodame, et edaspidi läheb juba rõõmsamalt. :)

Teie nõusolekute põhjal sai ka ära otsustatud, et läheme Tartusse ekskursioonile. Kuigi päev saab olema väga pikk ja sisutihe, siis loodan, et sellest kujuneb meeldejääv ning tore päev kõigile osalejatele. Ujumisoskuse koha pealt ma enam niiväga ei muretse, kuna nägin reedel, et päris paljud oskavad ujuda. Samuti on kohapeal võimalik kasutada kätiseid. Peale minu on kaasas veel neli saatjat, kes aitavad lastel silma peal hoida.

Ekskursioon Tartusse toimub neljapäeval, 26.jaanuaril. Väljasõit on kooli juurest kell 8.30. Mida arvate, kas võiks lisaks ka alevis koguneda? Kell 10.30 võetakse meid vastu Ahhaas, kus viibime kolm tundi. Kell 13.30 lõunatame McDonalds'is, kus tellin kõigile lastele lasteeined (burger, friikad, jook, mänguasi). Kell 14.00 läheme edasi Aurasse, kus on samuti võimalik viibida kolm tundi. Kui lapsed ikka väga väsinud on, saame varem ära tulla. Kui kõik läheb plaanipäraselt, siis hakkame tagasi sõitma kell 17.00 ja koju jõuame umbes 18.30. Otse loomulikult ei jäta ma järgmiseks päevaks midagi õppida! ;) Osavõtumaks on 20 € (sisaldab Ahhaa ja Aura keskuste pileteid, bussisõitu ja lasteeinet McDonalds'is). Raha ootan 20.jaanuariks. Kaasa võib anda ka pisut taskuraha. Ahhaa keskuses on teaduspood, kus müüakse igasuguseid huvitavaid vigureid. Kellel on soovi, saab McDonalds'is osta ise lisaks magustoidu või Auras nautida kohvikut. Koolist saame ka pisut näksimist kaasa. :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar