reede, 9. september 2011

Sünnipäevade nädal


Esimene täisnädal ongi möödas. Hakkame tasapisi töölainele jõudma. Mõni laps on küll suvega palju unustanud, aga eks püüame ruttu meelde tuletada.

Sel nädalal tähistasime kolmel päeval sünnipäevi. Palju õnne veelkord Liseth, Andris ja Alina!!! Andrise isa üllatas meid viimase tunni ajal ülimaitsva kringi ja lastešampusega. Usun, et see jääb meile kõigile pikaks ajaks meelde. (Kahju, et fotokat polnud.)

Esimene nädal on kooliellu sisseelamiseks ja üritasin koduseid töid väga palju mitte jätta. Küll sai aga kodudesse mitmeid avaldusi ja teateid saata. Osadel on need veel tagastamata. Tuletan meelde, et pikapäevarühma avaldused peaks olema juba esitatud (viimane lisaaeg esmaspäev!).

Veel on osadel kevadest saadik esitamata kultuuriloo nõusolekud. Esimene kultuuriloo tund oli ära ja soovitasin kõigil lastel tutvumas käia. Edaspidi on nendel lastel, kes selles tunnis käia ei soovi kolmapäeval esimene tund vaba (kui õpetaja koolitusel viibimise tõttu tund ära ei peaks jääma).

Reedel saatsin kodudesse õpiabi laste nõusoleku lehed, mida peab uuendama igal aastal ja ootan tagasi hiljemalt 15.septembriks.

On aeg hakata taas raamatuid lugema (ehk lugemist meelde tuletama). Lugemispäevikute esitamiseni on veel aega, sellega pole veel vaja kiirustada.

Kena nädalavahetust!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar