esmaspäev, 5. september 2011

Head uut aastat!!!

Ja ongi alanud uus kooliaasta. Kiirelt möödus ilus suvi. On aeg alustada tarkuste kogumisega. Lapsed väitsid esimesel koolipäeval igatahes kõik, et on valmis kooli tulema. Seda on rõõm kuulda!

Sel aastal püüan jätkata korrapärast blogimist. Loodan, et see saab olema jällegi reedene päev, aga kindlalt paika panna seda veel ei julge. Ehk loksutab aeg kõik paika. Praegu olen veel täiesti suve ajas, ei jõua kuidagi oma planeeritud asju tehtud. Eks ole oma poja kooliminekuga seoses kohanemisraskused ka. :P Loodan mõistvale suhtumisele. ;)

Aga alustame siis algusest. 1.septembril tähistasime kooliaasta algust traditsioonilise aktusega kultuurimajas ja "rongkäiguga" koolimajja. Kasutan jutumärke seetõttu, et kahjuks ei saa seda vist enam päriselt nii nimetada. Kuigi pean tõdema, et 1./12. ja 2.klass suutsid rongkäigu vormi üsna hästi hoida, kuni rahutumad hinged tagantpoolt massina peale trügisid. :S Koolimajas toimus klassijuhataja tund, kus tuletasime meelde tähtsamad asjad kooli kodukorrast. Siinkohal mainin ära, et veel on võimalik paari päeva jooksul esitada pikapäevarühma avaldusi (õpetajad on Maris Vanna või Viive Puik) ja bussilapsed peaks täpsustama marsruudi, kuna enam ei ole võimalik kasutada topelt sõidusoodustust.

Aineõpetajate suhtes meie klassis muutusi ei ole.

Kunstiring alustab teisipäeval, 6.septembril, peale 6.tundi õpetaja Katrin Nurmetalo juhendamisel. Igakuine osavõtumaks materjalide soetamiseks on 1.60 €.

Esimese nädala tunniplaani annan päevakaupa, kuna see vajab veel paika loksumist ja võib seetõttu pisut muutuda.

Kunsti- ja tööõpetuse vahendid vaadake üle ja saatke kooli (enamusel tehtud).

Küsimuste korral võite alati julgelt minu poole pöörduda! :)

Koolituselt sain toreda mõtte kirjutada igale lapsele nädala lõpus väike kiitus, heatahtlik märkus või meelespea. Esimesel korral püüdsin selle kirjutada vanasõna või lihtsalt ilusa soovina. Kuna nende kirjutamine on üsna aeganõudev ja võib olla mõjutatud hetkeemotsioonidest, siis võtan endale pisut järelemõtlemise aega, kas seda ka edaspidi teha.


P.S. Sel õppeaastal õppetööst nii täpset ülevaadet anda ei plaani nagu eelmisel aastal.


Toredat kooliaastat ja meeldivat koostöö jätkumist!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar