pühapäev, 2. oktoober 2011

Huvitav nädal

Kohe-kohe lõppev nädal algas meil sünnipäevadega. Esmaspäeval tähistasime Sveni sünnipäeva ja päeva lõpuks Järva-Jaani valla 20.sünnipäeva aerofoto tegemisega. Kuna see oli nii tore ettevõtmine, siis lisan pildid ikka otse siia ka! Meie olime Ä-s.


Sügist tervitasime lehepiltidega:



Nädal oli meil töine, aga samas rahulik. Kunstiõpetuses õppisime sügise värve looma värvide segamise abil. Saime teada, et kolme põhivärvi (punane, kollane, sinine) abil on võimalik luua palju erinevaid värvitoone.



Kui asi selge, tegime ka sügiskompositsioonid õpitu kinnistamiseks.


INFO! Töörutus ununes lastele teatada, et algav nädal on Leivanädal ja sellega seoses on teisipäeval, 4.oktoobril oodata meie kooli külalisi Eesti Pagarist. Samal päeval toimub koduleibade degusteerimine. Et kui kellelgi meie klassistki kodus leiba küpsetatakse, siis ootame teisipäeval osa võtma. (Loodan, et info liiga hiliseks ei jäänud.)

Veerandi lõpuni on jäänud vaid kolm nädalat! See tähendab seda, et varsti on tulemas lastevanemate üldkoosolek (13.10). Siinkohal küsimus kõigile 2.klassi lastevanematele: kas teeme klassikoosoleku samal päeval, varem või hiljem? Ise eelistaksin mitte samal päeval teha, kuna teistes klassides järgneb klassikoosolek tavaliselt kohe üldkoosolekule, aga meil on ka neid vanemaid, kes tahaksid minna teiste klasside koosolekule (k.a. mina ise). Kuna mõlemale poole korraga ei jõua, siis ootan ettepanekuid blogi kommentaaridesse või e-kooli vestlustesse.

Tulev nädal tõotab tulla veel huvitavam ja sisutihedam! Peale selle, et on leivanädal on ka õpetajate päev. Kuigi õige päev on kolmapäeval, siis meie koolis tähistatakse seda sel aastal reedel, 7.oktoobril kui traditsiooniliselt annavad sel päeval tunde abituriendid. Õpetajad lähevad tutvuma Ajakeskusega.

Kohtumiseni! ;)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar