reede, 1. oktoober 2010

Lühidalt!?

Üritan seekord lühidamalt selle nädala info edastada...

Eesti keeles õppisime sel nädalal utt Uuduga U, isa Sassi ja seeneuss Senniga S ja karu Ottiga O tähed selgeks.
Matemaatikas võrdlesime ja leidsime tunnuseid laiema ja kitsama, paksema ja õhema kohta ja määrasime asukohta, mis on all, mis ülal.
Kunstiõpetuses tegime endale leheaabitsad. Need tulid hoolsamatel päris kenad välja. Mõnel tulid tagurpidi aabitsad ja mõnda peab veel korrastama, et asja saaks. Need jätame esialgu kooli endale õppematerjalina kasutamiseks. Aja jooksul püüame neid veel täiendadagi.
Liiklus- ja inimeseõpetuses tutvusime enda ja oma vanemate (ka vanavanemate kooliteega), mida oli päris põnev kuulata.
Loodusõpetuses rääkisime puuviljadest ja marjadest ning sellest, mida neist teha saab. Järgmisel nädalal räägime kõikidest köögiviljadest ja kogemata paiskasin välja mõtte, et äkki teeks klassiõhtu või õigemini -hommiku (peale kolmandat tundi). Ja loomulikult ei olnud neile seda rohkem vaja öelda. Juba hakati plaane pidama, kes mida toob. Eks siis tuleb ära teha!
Plaan on siis selline, et võtame kaasa erinevaid köögivilju, mida saab toorelt süüa või isetehtud(toor)salateid, hoidiseid, küpsetisi. Leivanädala raames on reedel niikuinii oodatud erinevad küpsetised. Me siis sööks need rõõmsalt koos ära ka! :P

Sel nädalal püüdsin hakata rakendama ka distsiplineerimiseks mingit süsteemi. Võtsin endale vihiku, kuhu hakkasin üles märkima tunni segajad või mitte kaasa töötajad. Samuti märgin sinna kiitused. Auhinnaks lubasin iga nädala lõpus jagada kleepsu. Selle süsteemi järgi said täna kleepsud Annabel H, Melani, Martin ja Kati.
Tublid abilised on mul Kermo ja Kati. Kermo aitab söögivahetunnil ust lukku panna ja Kati kontrollib, et mul ikka iga päev õpitud tähed seinale oleks pandud. :) Ühel päeval olid tublideks abilisteks ka Martin, Sven ja Annabel V, kes aitasid kõik toolid laudadele panna, et koristajal kergem oleks. Kiitus veel kord!

Järgmise nädala teated kokkuvõttena lisan uue teemana!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar